De verjaardag van Mossel.
De verjaardag van Mossel.

BuytenBeleef Festival zondag 22 april

Delft heeft er een fantastisch kindertheaterfestival bij. Op zondag 22 april is tussen 11.00 en 17.00 uur is de eerste editie van het BuytenBeleef Festival bij Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft. Jeugdigen tussen de twee en twaalf jaar kunnen zich verwonderen bij tal van bijzondere voorstellingen of mee doen aan uitdagende activiteiten. Een spannende combinatie van theater, techniek én muziek op een schitterende groene buitenlocatie.

Delft - Om ware avonturen in het groen creëren hebben BuytenDelft, Linda Produceert en Maanvis Producties de handen in één geslagen en een zeer gevarieerd programma opgezet. Zo neemt Ageeth de Haan je mee op een muzikale reis langs wilde dierengezinnen, maken de slakken van Eddie&Eduard hilarische belevenissen mee en laat de Belgische kluizenaar Movo je in zijn wereld van beweging en uitvindingen op gaan.


Er is een expeditie met het Groene Mannetje naar de Papaver, gaat theatergroep Wie Walvis los met een muzikale boerderij-voorstelling Blauw Gras en wordt de verjaardag van Mossel gevierd met Gitta Fleuren en Piet van der Plas. Met David Eisele en zijn diabolo ontdek je welk dier er in jou schuilt.


Ook Delftse partijen zijn aanwezig zoals Withlof met improvisatietheater en De VAK met een stuk uit de musical 'Het weer', waarbij zowel orkest als de uitvoering groeit met en door de deelnemers zelf. Verder zijn er waterdrums van Koko Lawson, worden er rare vogels geproduceerd met Meester Geert, is er vossenjacht, kun je bouwen aan een windmolentjespark, een vogelhuisje van afvalmateriaal of los gaan in een het READYlab 'de interactieve boerderij'.


Kaartjes zijn te verkrijgen voor 7,50 p.p. bij Stadsboerderij BuytenDelft. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij! Voor meer informatie én het volledige programma zie www.buytendelft.nl

Meer berichten