Nieuw schoolplein Rembrandtschool, plein voor de hele buurt

Op vrijdag 20 april 2018 opent de Rembrandtschool tijdens de Koningsspelen het nieuwe schoolplein. Door verschillende sponsors en de inzet van kinderen en ouders van de Rembrandtschool is er voldoende geld opgehaald het schoolplein helemaal te vernieuwen. Het plein is niet alleen voor de school, het plein is voor de hele buurt. Nieuwe uitdagende speeltoestellen zorgen ervoor dat kinderen worden uigedaagd te bewegen en samen te spelen. Er is een voetbalveldje, een klim- en klauterbaan, een grote zandbak, een wiebelbrug, etc.

Vrijdag 20 april 2018 wordt het plein geopend om 13.00 uur. Alle kinderen van de Rembrandtschool geven een spectaculaire voorstelling voor alle ouders, buurtbewoners en andere genodigden. Iedereen is van harte welkom. En natuurlijk zingen we het schoollied.

Op woensdag 18 april willen we iedereen de kans geven kennis te maken met de Rembrandtschool. De deuren van de school staan de hele ochtend open voor iedereen. Iedereen kan door de school heen lopen, het plein bekijken en een kijkje in de groepen nemen.

Meer berichten