HEREN DAS NOG ÉÉN OVERWINNING VERWIJDERD VAN KAMPIOENSCHAP (*)

Wat een apotheose van het seizoen voor heren 1 van DAS! Voor het eerst sinds jaren weer landelijk spelend (Tweede Divisie) en met nog één wedstrijd te gaan op de eerste plek. Om het kampioenschap binnen te halen moet a.s. zondag (22 april om 17:30 uur) de laatste wedstrijd nog wel gewonnen worden door de mannen van Toon van Helfteren en assistent Folkert Majoor. En om het extra bijzonder te maken kan de tegenstander, WBB Giants, bij winst zélf kampioen worden. We vragen deze keer € 2,00 entree bij de wedstrijd (behalve U10 en U12 DAS), en dat is inclusief een consumptie. En inclusief extra muzikale omlijsting bij de wedstrijd. Trouwens; we mogen bij deze wedstrijd de tribunes in de zaal plaatsen. DAS zorgt voor zogenaamde "schoenhoesjes" voor bezoekers in de zaal. Parkeren is op zondag gratis in de wijk.
Om 15:30 uur speelt dames 1 overigens ook haar laatste wedstrijd, tegen Springfield. Kunnen uiteraard ook support gebruiken. (Volledigheidshalve; dames 4 speelt ook om 15:30).
TOT ZONDAG!
(*) Deze situatie is overigens ontstaan omdat DAS afgelopen zaterdag met 68-67 verloor van D.B.V. Rowic en WBB Giants thuis met 76-65 won van Bouncers Bball.
https://www.basketball.nl/competitie/uitslagen-programma-en-stand/competities/!/standen/92/c

Meer berichten