Foto: Karlien van Haagen

Vroege bezinningswandeling in het gebied van Delftse Hout

'Wordt wakker in alle rust en wandel mee om het weidelandschap rondom Delftse Hout te ontdekken. Ervaar wat de natuur je kan brengen.'

Op zaterdag 19 mei om 8:00 uur staat Karlien van Haagen van Natuur Verbindt klaar om de wandeling te starten. Dit is op de parkeerplaats van het Hertenkamp op de Middelweg 11 nabij Delftse Hout.

"Juist in de lente is het bijzonder om in de natuur te zijn." Vertelt Karlien van Haagen. "Dan kan je zien en ervaren wat er in bloei staat of komt."

Beleef met haar tijdens de wandeling hoe de natuur ontwaakt in de stilte van de ochtend. Je hoort de vogels zingen, je neus wordt geprikkeld door de geur van het gras en de bomen. Geniet van een vroege ochtendzon of de nevel over het land. "Maar hoe voelt het om vooral voor jezelf zo vroeg buiten te zijn?" "Dat is ook iets om te onderzoeken" zegt Karlien.

De wandeling is in het afwisselende weidegebied rondom het Delftse Hout. Het tempo is rustig en tijdens de wandeling geeft Karlien je een paar vragen waarop je je kan bezinnen. De vragen sluiten aan op het moment van de wandeling en de plek waar je loopt. "Tijdens de wandeling wordt er zoveel mogelijk in stilte gelopen. Hierdoor ontstaat er een betere verbinding met jezelf, de vragen en de natuur." Legt ze uit.

"Na de wandeling voel je je vast energieker. Je hebt letterlijk je lijf los gelopen en het heeft je misschien geïnspireerd." Kortom dit is een fijne start van de dag, vindt Karlien.

Wil je ook de vroege natuur beleven en ervaren wat dit met je doet? Dan kan je je bij Karlien van Haagen opgeven. Ze gaat met maximaal 10 deelnemers op pad. Per persoon voor € 10,00. De wandeling duurt circa anderhalf uur.

Karlien is via mail bereikbaar: karlien@natuurverbindt.nl of je kunt haar bellen: 06 271 281 95.

Meer berichten