Danszaal van Locomotion
Danszaal van Locomotion (Foto: Helene Ouwerkerk)

Weer dansen in Loco

Zoetermeer - Hakken op happy hardcore, après ski-muziek, houseclassics en R&B. Wie ging er niet stappen in de populaire discotheek Locomotion? Na 28 jaar drinken, Loco-saté eten, meezingen met DJ's Seran en Dennis, flirten en dansen moest de uitgaansgelegenheid helaas de deuren sluiten. Maar de nostalgie van Loco leeft nog steeds via sociale media waar oude herinneringen en foto's gedeeld worden. Op 29 september is er weer een reünie.

Nadat discotheek Locomotion in 1982 de deuren opende, wist menig Zoetermeerder en mensen van ver buiten de stad de dansgelegenheid te vinden. Grote feesten als schuim- en houseparty's en optredens van bekende artiesten als André Hazes maakten deze hotspot tot een succes. Hoe later op de avond, hoe drukker het in het restaurant werd waar bezoekers tussen het dansen en flirten door een sateetje aten. Ondertussen hield uitsmijter Bolle Jan samen met zijn collega's aan de deur dronken en agressieve bezoekers tegen.

De oud-werknemers van Loco hebben vorig jaar de koppen bij elkaar gestoken om 'hun' oude discotheek nieuw leven in te blazen. Initiatiefnemers en oud-DJ's Seran en Dennis wilden een reünie organiseren zodat oud-bezoekers en -medewerkers elkaar na jaren weer kunnen ontmoeten, om het 'Loco-gevoel' weer te beleven. De kaarten waren in no-time uitverkocht. Maar wees gerust: zaterdag 29 september vindt de tweede editie plaats in Snowworld. Wees wel snel want waarschijnlijk zijn de kaarten nog sneller uitverkocht.

Meld je, voordat de voorverkoop begint, snel aan zodat de kans op kaarten dan het grootst is. http://www.locomotionreunie.nl/member_aanmelding.html

Meer berichten