The inspiration - Pinkstermuziekevenement in de Hofkerk

The band Online
The band Online (Foto: Online)

The Inspiration’ is een muziekevenement waarin het verhaal van Pinksteren wordt verteld, afgewisseld met popsongs, uitgevoerd door de band Online.

De Passion op televisie is landelijk uitgegroeid tot een groot fenomeen. In dát muziekspektakel worden de laatste uren van Jezus verteld. Waarom zou zo’n muziekevenement niet passen bij Pinksteren? vroegen wij ons af, zegt ds. Fred van Helden

Samen met praiseband On-line vertellen we met Pinksteren het verhaal van leerlingen die bang zijn om zich te laten zien. En hoe zij vervolgens vol vuur vertellen, waar hun hart vol van is.

Afgewisseld met veelal Nederlandstalige bekende popsong vertellen we hun verhaal van angst en verwardheid. Maar ook hoe het vuur in hun hart is gaan branden, tot zijn het niet binnen konden houden en de deuren en ramen open gooiden en aan iedereen wilden vertelden wie Jezus voor hen was en wat dat betekent in hun leven. Barrières van taal lijken dan ineens gemakkelijk overwonnen. Iedereen laat zijn eigen kleur, én gaven en talenten zien.

Kom ook naar The Inspiration!

The Inspiration is op Pinksterzondag 20 mei
om 10 uur in de Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1, Delft
Toegang is gratis

Meer berichten