The Flask speelt Folk & Roll
The Flask speelt Folk & Roll (Foto: Kathy Keller)

Vind-iets en Crea-markt op de Schoemaker Plantage is blijvertje

Goed weertje voor een lekker Grieks sfeertje
Zaterdag 16 juni organiseert de Schoemaker Plantage de derde Crea-markt met lekkere hapjes, zomerse drankjes, livemuziek en een gezellige markt. Aan de Bakemastraat, waar tot vorig jaar de schaatsbaan stond, vind je kraampjes met leuke retromode, LP’s, CD’s, boeken, curiosa, streekproducten en andere hebbedingetjes.

Tot vorig jaar was hier toch de IJsbaan
Terwijl jij op je gemakje over het marktje struint of van je drankje met cupcakes geniet, verzorgt Silly Soulman een lekkere lome soundtrack van wereldse wijsjes en zinderende zomerhits. Het kan niet anders of je gaat met een goed gemoed en iets leuks naar huis. Vind-iets duurt van 12 tot 4 uur met daarna een muzikale uitsmijter en Griekse catering op een zonnig terras.

Afsluitend Grieks terras met Keltische Folk
Op het terras van het Griekse Olijfje staat deze week the Flask. The Flask bestaat uit een vijftal Delftse vrienden die al een aantal jaren opzwepende Ierse en Schotse folk spelen met hier en daar een eigen twist. De traditionele nummers worden afgewisseld met wat dromerigere Fantasy muziek. Maar bovenal zet the Flask een vrolijke sfeer neer met een gezonde dosis zelfspot.

Mail voor een plekje op de Vind-iets & Crea-markt naar info@soul-man.nl of bel met 06 - 2857 5633.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vind-iets & Crea-markt
Zaterdag 16 juni 2018
Van: 12.00 tot 18.00 uur
Aanmelding: info@soul-man.nl
Locatie: Schoemaker Plantage
Adres: Bakemastraat 97 L (Loods achter de Camelot Campus v/h het groene TNO-gebouw)
Toegang: gratis
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Meer berichten