Hollands landschap
Hollands landschap (Foto: Margriet)

Fietstocht met LETS Delft op 15 september

LETS Delft bestaat uit zo’n 80 leden en wil graag uitbreiden. Ter kennismaking organiseert LETS Delft op zaterdag 15 september een fietstocht rond Delft, waaraan niet alleen leden maar ook niet-leden kunnen meedoen. Deelname aan de fietstocht verplicht tot niets en is geschikt voor iedereen.

LETS is een lokaal ruilhandelssysteem waarin de deelnemers elkaar voor geleverde diensten niet in geld betalen, maar in ‘eentjes’, het lokale ruilmiddel. De deelnemers zetten hun talenten in voor anderen, en zelf kunnen ze gebruik maken van de diesnten van mederuilers. Binnen deze groep worden al veel verschillende diensten aangeboden, zoals fietsbanden plakken, voetmassage, juridisch advies, hulp in de tuin, maar ook wandel- en fietstochten.

De kennismakingsfietstocht door het agrarisch gebied tussen Pijnacker en de Ackerdijkse Plassen is onderdeel van het Alternative Finance Festival (AFF), dat door heel Nederland gehouden wordt.

De fietstocht in Delft is op 15 september van 10.30 uur tot 15 uur. We starten op de Tweemolentjeskade, onder het viaduct met de A13. De kosten zijn 15 eentjes voor LETS-leden en €7,50 voor niet-leden.

Hiervoor krijg je behalve een mooie fietstocht van 25 km: koffie/thee met iets lekkers, een heerlijke lunch en een gezellige groep ruilers die je alles over LETS Delft willen vertellen. Neem een fietstas mee, want onderweg kun je desgewenst ook streekproducten kopen!

In verband met de lunch graag opgeven uiterlijk donderdag 13 september bij Ria of Margriet, pauw11@zonnet.nl of telefoon 06-16448404

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten