Foto:

Duofiets voor zorgboerderij

Wielerclub RTFC uit Delft dingt mee naar winstgeld dat de Rabobank onder verenigingen verdeelt tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het geld dat zij met voldoende stemmen kunnen winnen, besteedt de wielerclub aan een duofiets voor zorgboerderij BuitenGewoon in Delfgauw. Dat is nog eens sportief! Vanaf 4 oktober kunnen alle leden van de Rabobank stemmen op de vereniging van hun keuze. Wie kiest voor wielerclub RTFC uit Delft, vergroot de kans op een gratis duofiets voor zorgboerderij BuitenGewoon.

Bewoners en bezoekers van de zorgboerderij kunnen niet meer zelfstandig fietsen. Op de duofiets kunnen ze onder begeleiding wel een tochtje maken. Daar genieten ze enorm van!

Om op de wielerclub te kunnen stemmen moet je lid zijn of worden van de Rabobank. Lid worden is eenvoudig, Daarvoor hoef je geen rekening te openen. Via www.rabobank.nl/lokale-bank/zuid-holland-midden/ kunnen leden direct stemmen op een vereniging naar keuze.

Het spreekt voor zich dat zorgboerderij BuitenGewoon hoopt op veel stemmen voor wielerclub RTFC. Voor het fietsplezier van onze bezoekers en bewoners.

Meer berichten