Wethouder Bas Vollebregt verrichte de officiele opening door een stukje op zijn gitaar te spelen, ondersteund door de groep Multi Jam. (Foto: Ronald Stam).
Wethouder Bas Vollebregt verrichte de officiele opening door een stukje op zijn gitaar te spelen, ondersteund door de groep Multi Jam. (Foto: Ronald Stam). (Foto: Ronald |Stam)

OPEN nu officieel geopend

Door de Redactie

DOK en VAK samen verder als OPEN

Na een periode van 'proefdraaien' werd OPEN op zes oktober feestelijk en muzikaal geopend door wethouder Bas Vollebregt, directeur-bestuurder Margot Nicolaes van DOK en directeur Huub 't Hoen van De VAK. Wethouder Bas Vollebregt luidde de opening feestelijk in met zijn gitaar.

Delft - OPEN aan het Vesteplein is de informele ontmoetingsplaats, waar taal, kunst, cultuur en techniek samenkomen. Een dynamische plek midden in de stad waar DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, samen in huizen. Bezoekers kwamen in grote getale af op de feestelijke opening. De feestelijke opening stond in het teken van het thema Vriendschap, wat ook het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is. Bezoekers konden de hele dag binnenlopen voor optredens en activiteiten van DOK en De VAK. Van vriendschap schilderen tot een levend stripverhaal maken. Tot slot was er een spetterende muzikale act van Multi Jam waar je met je eigen instrument aan kon meedoen. OPEN heeft ruime openingstijden: doordeweeks tot 23.00 uur, zaterdag en zondag tot 17.00 uur. Het gebouw heeft twee entrees: aan het Vesteplein en aan de Vestpoort. Volg een workshop of cursus, lees de laatste romans of jeugdboeken, doe met je kind mee aan een voorleesmoment, of schuif aan in het proeflokaal voor een gerecht van de passiekoks. Meer informatie over OPEN is te vinden op www.opendelft.info

Meer berichten