Foto: Maarten J. Eykman

Gluren bij de Buren zoekt huiskamers

Dit is uw kans, op 10 februari kunt u Delftse huiskamers van binnen bekijken. Dan vindt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats. Alle wijken van Delft worden die dag in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. Huiskamers en artiesten kunnen zich tot en met 30 november opgeven om mee te doen aan het festival.

Delft - Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Artiesten spelen tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

Gluren bij de Buren is op zoek naar Delftenaren die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van Delft op 10 februari kan worden gegluurd.

Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Delft die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Aanmelden kan tot en met 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/delft

Meer berichten