Zeepkistensessie op 20 november (foto: Nota Bene)
Zeepkistensessie op 20 november (foto: Nota Bene) (Foto: Nota Bene )

Zeepkistensessie voor startende ondernemers

Van de redactie

Herken je dat? Dat je tijdens een netwerkevent met lood in de schoenen de ruimte inkijkt en denkt: 'Ik ken niemand'. Daarom organiseert Delft.business, een zeepkistensessie voor nieuwe en startende ondernemers.

Delft - Delftse netwerken presenteren zich hier en de kennispartners van het event, Rabobank, Ruitenburg adviseurs & accountants en LaRed delen hun kennis. Dit alles gebeurt in de grote, centrale hal van Ampelmann op 20 november vanaf 16.00 uur.

Delft.business

Deze zeepkistensessie brengt het platform van delft.business tot leven. Als ondernemersplatform willen zij dat ondernemers elkaar beter gaan vinden, kennis delen en elkaar inspireren. Bijvoorbeeld door een doorgewinterde ondernemer aan tafel te zetten met een start-up of door ondernemers hun kennis en expertise te laten delen om anderen te inspireren. Delft.business geeft vier keer per jaar een magazine uit, zijn online zichtbaar en organiseren kleinschalige events.

Netwerkkaart

In de eerste editie van Delft.business presenteerden zij een netwerkkaart met daarop meer dan 80 netwerkclubs. Een startende ondernemer vroeg zich af hoe zij, binnen die 80 clubs, nu juist dat netwerk kon vinden dat bij haar paste. Zo ontstond het idee van de zeepkistensessie. Op www.delft.business vind je de netwerkkaart om ook online je weg te vinden.

Programma

16.00 uur: Opening door Marcel Luijten, CFO Ampelmann. Ampelmann, zelf een spin-off van YES!Delft, weet als bedrijf alles over het proces van start-up naar scale-up.

16.15 – 19.00 uur: Informatiesessies over netwerken. Kennismaken met Delftse netwerken en ondernemersverenigingen. Netwerkmatches. Kennis opdoen rond het starten van een bedrijf. Wie wordt de winnaar van de eerste Delft Netwerkpitch?Afsluitende netwerkborrel

www.delft.business/zeepkistensessie/

Meer berichten