Foto:

BBQ, Bier & Blues naast Oude Kerk

Delft - Op het oudste pleintje van Delft naast de Oude Kerk, organiseert café de Oude Jan op zaterdag 8 december een nieuw evenement met een stoer en culinair tintje; BBQ, BIER & BLUES. De bezoekers kunnen gedurende deze zaterdag vanaf 17:30 uur genieten van nieuwe Delftse bieren van de Delftse Brouwers, Blues muziek van Spider & The Fly en Fat Harry & the Fuzzy Licks en stoere BBQ-gerechten van de grill van de heren van Smoke Masters. Dit alles in een grote verwarmde tent en een 4 gangen-walk&diner wordt geserveerd voor € 19,50. Koop snel een kaart, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het evenement zal op zaterdag 8 december om 17:30 uur starten met een borrel, waarna om 18:30 uur de grote smoker wordt ontstoken. Klassieke en luxe BBQ-gerechten worden gedurende de avond langs gebracht. Alles wordt à la minute bereid op een robuuste BBQ smoker. Muzikaal entertainment wordt verzorgt door twee blues bands: Spider & The Fly en Fat Harry & the Fuzzy Licks. Kaarten voor de BBQ zijn te koop aan de bar van Café de Oude Jan voor €19,50 per stuk. Geen kaart weten te bemachtigen? Vanaf 21:00 uur zal de tent vrij toegankelijk zijn!

Het semi-akoestische Stones blues-duo Spider & the Fly brengt het repertoire van 's werelds Greatest Rock & Roll Band terug naar de essentie met 2 gitaren en 2 stemmen. Tijdens een optreden worden megahits als Satisfaction, Honky Tonk Women en Brown Sugar afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen vijf decennia. De muziek die Fat Harry & the Fuzzy Licks speelt is waarschijnlijk het best te omschrijven als Contemporary blues. Soms klinkt er funk of harde soul om uiteindelijk weer terug te keren bij de old school blues. De binnen- en buitenlandse pers schreef met superlatieven.

Heerlijke craftbieren worden geserveerd door de nieuwste bierbrouwer die Delft rijk is; de Delftse Brouwers. Zij zullen het publiek kennis laten maken met hun eerste bieren. Op hetzelfde plein zullen de Delftse Brouwers vanaf het voorjaar in 2019 intrek nemen in het Delfts Brouwhuis. Op dit moment zijn de brouwers al druk bezig met het creëren van mooie recepten voor de bieren die daar gemaakt gaan worden. De eerste bieren van de Delftse Brouwers zullen tijdens dit weekend worden aan alle liefhebbers.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor de perfecte avond!

Meer berichten