Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Foto: Inner Peace
Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Foto: Inner Peace (Foto: )

Het geheim van genialiteit

Schipluiden - Woensdag 23 januari geeft meditatieleraar en inspirator Tijn Touber de geheimen van genialiteit prijs. Tijn gaat deze avond ook in op zijn nieuwste boek Time Bender.

Wat maakt iemand tot een genie? Hoe krijg je toegang tot geniale invallen, aha-momenten, inspiratie en verruimde inzichten? Hoe kun je genialiteit inzetten om je leven, je werk en je relaties naar een hoger plan te tillen? Welke praktische stappen kun je nu zetten? De oorspronkelijke betekenis van genialiteit is: vormgeven, creëren, produceren. In deze masterclass leer je hoe je werkelijk creatief, geïnspireerd en productief kunt leven. In een tijd waarin oude structuren en paradigma's omvallen, is het van belang om te leren leven en werken vanuit deze hernieuwde authenticiteit en oorspronkelijkheid, zodat we werkelijk nieuwe stappen kunnen zetten in onze individuele en collectieve ontwikkeling.

Het tweede deel van de avond staat in het teken van de nieuwste boek van Touber, Time Bender. Een spannend intergalactisch avontuur waarin het redden van de aarde voorop staat.

Aanvang 20.00 uur. Prijs: € 16,50. Inclusief maaltijd: € 37,-. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Meer berichten