Foto:

Nieuw festival voor Delft en Den Hoorn

Van de redactie

Op 2 februari barst op de grens van Delft en Den Hoorn de eerste editie van winterfestival Over de Dijk los en wordt de hele Dijkshoornseweg omgetoverd tot festivalterrein. Het belooft een gezellige middag te worden met muziek, dans, theater, kunst, streeart, gedichten en nog veel meer.

Den Hoorn/Delft - De Dijkshoornseweg is een eeuwenoude dijk, rijk aan prachtige verhalen. Van oude verhalen over het ontstaan van het dorp tot aan recente verhalen over een ontmoeting met de stad. Slechts één hoofdstuk ontbreekt: een crossing border festival om de geschiedenis en het heden te beleven.

Daarom wordt op zaterdag 2 februari de Dijkshoornseweg van 16.00 – 21.00 uur omgetoverd tot een wonderlijk en artistiek festival met activiteiten in huiskamers, schuren, tuinen en op straat. Diverse acts zijn 'op straat' te bezoeken.

Twee burgemeesters

Na een feestelijke opening om 16.00 uur, waarbij zowel de burgemeesters van Midden-Delfland als Delft aanwezig zijn, barst het Dijkfeest los. Ga luisteren naar de gedichten van o.a. Arjen Duinker, laat je verwonderen door Tim Horsting, een echte illusionist, luister naar Het DOK, De Dijk coverband en laat de Magie van Chemie je verbazen en schater het uit bij Jasper Smit, een cabaretier. Een programma wat je niet mag missen dus!

Toegangsbandjes

Voor de voorstellingen is een toegangsarmbandje nodig. Deze zijn te koop bij Primera, Oog voor Ogen en Wessels Kaas en Noten in Den Hoorn. In de voorverkoop zijn de bandjes €5. Tijdens het festival worden de laatste entreebandjes aan de bar verkocht voor €7,50.

Op de website van CultuurStek Den Hoorn staat alle informatie en het programma. Hou dit dus goed in de gaten en neem regelmatig een kijkje op de site.

www.cultuurstek.nl

Meer berichten