Los Reyes is het oudste skatepark van de Chileense stad Santiago. Twee zwerfhonden maken van deze lawaaige ruimte hun thuis.
Los Reyes is het oudste skatepark van de Chileense stad Santiago. Twee zwerfhonden maken van deze lawaaige ruimte hun thuis. (Foto: )

The Best of IDFA on Tour in filmhuis Lumen

Delft - Op zaterdag 9 februari doet The Best of IDFA on Tour Filmhuis Lumen aan. Een selectie van vier van de beste films van het IDFA 2018 worden vertoond in een middagvullend programma. In de pauzes zijn soep en broodjes verkrijgbaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn? Hetzelfde programma wordt op 2 en 23 maart vertoond.

Het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA) is uitgegroeid tot 's werelds grootste documentaire festival en vertoont jaarlijks in november zo'n 300 documentaires. Elk jaar organiseert IDFA een tournee door Nederland met een selectie van de beste films van het afgelopen festival. Entreeprijs voor het hele programma bedraagt € 25,00. Houders van Bankgiro loterij VIP-kaart betalen € 20,00 voor maximaal 2 tickets en Lumenpashouders betalen € 22,50. Aanschaf via kassa of website. Geen reservering mogelijk.

Om 12.00 uur wordt Los Reyes (78 minuten) vertoond. Na een pauze (om 13.15 uur) start om 14.00 uur Island of the Hungry Ghosts (98 minuten). Van 15.40 tot 16.10 uur is er pauze. Daarna ziet u De man die achter de horizon keek (26 minuten) en Don't Be a Dick About it (69 minuten). Om 17.45 uur is het evenement afgelopen.

Meer berichten