Camelot bestaat uit Emmy Storms, Jasmijn Rais, Cynthia Liem, Marlies Huitink en Jacqueline Edeling.
Camelot bestaat uit Emmy Storms, Jasmijn Rais, Cynthia Liem, Marlies Huitink en Jacqueline Edeling. (Foto: )

Keltisch en Ierse muziek

Schipluiden - Op zondag 3 februari brengt bandoneonspeelster Jacqueline Edeling haar zeskoppig ensemble Camelot naar Op Hodenpijl. Ze brengen een middag Ierse en Keltische muziek.
Camelot is een frisgroen en kersvers ensemble in het muzikale landschap van de Keltische muziek. Het bestaat uit bevlogen musici die al jaren te zien en te horen zijn op zowel folk als klassieke podia. Het is dus niet verwonderlijk dat Camelot spannende crossovers maakt tussen verschillende muziekstijlen en dat levert een verrassend nieuw geluid op. Ze brengen o.a. Ierse Sing-a-long met bekende nummers als the Wild Rover, Wild mountain Thyme, Wiskey in the Jar, Cockles and Mussels.
Het ensemble nodigt het publiek regelmatig uit om mee te zingen met Ierse traditionals. Voor teksten wordt gezorgd en of je nu een geoefende zanger(es) bent of een badkamerartiest, plezier staat voorop!
Kom op zondag 3 februari om 16.00 uur naar Op Hodenpijl (Rijksstraatweg 20/22 Schipluiden). Prijs: € 16,50. Inclusief maaltijd in Ierse stijl (na afloop): € 37,-. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Meer berichten