Logo delftsepost.nl


Foto: Pauline Aarts
Foto: Pauline Aarts
Zakelijk nieuws

Royal Cut & Color: kapper die ook op zondag knipt

DELFT - Een kapper die op zondag knipt. Dat is handig! Julio Gomez doet dat bij Royal Cut & Color in de Breestraat op de vrolijke klanken van Latijns-Amerikaanse muziek.

Door Pauline Aarts

"Ik merk dat mijn klanten het heel fijn vinden dat ik op zondag open ben; ik ben een van de weinigen in Delft", zegt de in Mexico geboren kapper. Dat hij een zonnig muziekje uit zijn geboorteland opzet tijdens het wassen, stylen en kleuren, vinden de mensen ook gezellig. "Met een kopje koffie erbij natuurlijk. Dat pas echt goed wakker worden op zondagochtend, zei een klant laatst tegen me", lacht hij. Zeven weken geleden ging de kapsalon open. "Ik woon tien jaar in Rijswijk en toen ik voor mezelf wilde beginnen, dacht ik aan Delft. Ik hou van de stad en deze straat is erg mooi en gezellig. Er lopen veel mensen langs."

Gomez is allround gediplomeerd kapper. Je kunt bij hem terecht voor wassen, knippen, kleuren, extensions, het relaxen van afrohaar en feest- en bruidskapsels. Zelfs feestelijke make up is aan Gomez toevertrouwd. Maar hij is ook een echter barber. Mannen kunnen bij hem terecht voor een heerlijk ontspannende scheerbeurt. "Ik werk op de ouderwetse manier. Met een warme doek om de poriën goed open te zetten, een echt scheermes en kwast en lekkere lotions." Heren knippen doet Gomez uiteraard ook.

Royal Cut & Color, Breestraat 26, tel. 06-57831930. Open woens-, donder-, vrijdag 10.00-18.00 uur, vrijdag koopavond, zondag 10.00-17.00 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten