Rapper Okwaro
Rapper Okwaro (Foto: )

DOK labs presenteert: Alles goud?!

2019 is Gouden Eeuwjaar in Delft! Met ‘Alles goud?!’ viert DOK labs jouw gouden talenten. Want wees eerlijk, ook die zijn goud waard. Dus: check jouw skills en kom shinen bij DOK!

Delft - Heb je altijd al willen rappen? Dan is dit een gouden kans! In deze workshop ga je samen met rapper Okwaro aan de slag met teksten en beats. Okwaro is al meer dan tien jaar actief in de muziekwereld. Hij stond in het voorprogramma van acts als Typhoon, Broederliefde, Opgezwolle, Shirma Rouse en Jiggy Dje. Wanneer: woensdag 13 februari en zaterdag 2 maart 2019 in OPEN. Deelname kost € 3,50 en inschrijven kan via www.dok.info/labs en aan de balie. Bekijk het filmpje van Okwaro op www.dok.info/labs

Jouw talent in het zonnetje

Met verschillende gratis inloopactiviteiten viert DOK labs jouw gouden talenten. Kleur jezelf goud, schrijf je eigen rap, maak een over-de-top-gedicht van je naam en geef jezelf een prijs voor je mooiste eigenschap. En heb je een gouden boekentip? Laat hem achter voor andere lezers!
Je kunt deze activiteiten doen tot en met 3 maart 2019 tijdens openingstijden van OPEN.

DOK labs

DOK labs is een plek in OPEN waar kinderen experimenteren, dingen maken, ontdekken en spelen met taal, kunst, cultuur en techniek. De labs zijn activiteiten voor de jeugd in diverse thema's.

Meer berichten