Foto: Boy Hazes

Magische familiemusical in de wereld van 1001-nacht

Delft - Laat je aanstaande vrijdag in Theater de Veste betoveren door de magische wereld van Aladdin! Bij hét Delftse podium kunnen kinderen, ouders, opa's, oma's en verzorgers genieten van een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. Gespeeld door Theater Terra, bekend van eerdere successen zoals 'De Kleine Zeemeermin' en 'Kikker', voor iedereen vanaf 6 jaar.

Het lefgozertje, Aladdin, probeert in een betoverde stad een mooie Arabische prinses uit handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp heeft Aladdin de gave om een machtige prins te worden. Maar de boze tovenaar probeert natuurlijk ook om deze magische lamp in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de boze tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te zijn.

Ook benieuwd naar dit sprookje verpakt als een wervelende familiemusical? Stap op je vliegende tapijt en ga vrijdag 15 februari naar Theater de Veste. De voorstelling start om 19.30 uur, voor meer informatie en tickets, bezoek de website: www.theaterdeveste.nl.

Meer berichten