Foto:

Lentekriebels in Diergaarde Blijdorp

Rotterdam - In Diergaarde Blijdorp is deze voorjaarsvakantie veel te beleven. Met dit mooie weer kiezen veel dieren er voor om dagelijks buiten te vertoeven.
De drie Aziatische leeuwenwelpjes worden steeds ondernemender en hebben een groot buitenverblijf om te ontdekken. De ringstaartmaki's die genieten ook volop van de zonnestralen. Ze draaien hun buik naar de zon en spreiden de armen om zo lekker op te warmen.
In het Oceanium is onlangs het Natuurbehoudscentrum geopend waar (ernstig) bedreigde plant- en diersoorten zijn ondergebracht.
De kuifmakaken-familie heeft kennisgemaakt met een nieuwe leider. Hij viel zeer in de smaak bij de vrouwen en waarschijnlijk maakt hij binnenkort de stap naar het eiland buiten.
Voor kinderen is er een bijzonder arrangement in de voorjaarsvakantie. Met het Blijdorp Kids Arrangement kun je op 1 en 2 maart langer in Blijdorp blijven. Na het bezoek aan de dieren kun je onbeperkt pannenkoeken eten en lampionnen versieren voor de avondwandeling door de dierentuin. Zie ook www.diergaardeblijdorp.nl.

Meer berichten