Het Arcadië maakten in 2011 hun debuut in de kleine zaal van Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht.
Het Arcadië maakten in 2011 hun debuut in de kleine zaal van Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht. (Foto: )

Klassiek concert met Arcadië Trio

Schipluiden - Op zondag 17 maart brengt het Arcadië Trio een klassiek concert Op Hodenpijl met composities voor klarinet, cello en piano. Op het programma staat muziek van Schumann, Tajcevic en Brahms.

Het trio bestaat uit Steven Geraards (klarinet), Timothee Busch, (cello) Henriette Wirth (piano). De musici leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Utrechts Conservatorium. Hun repertoire omvat werken van bekende componisten als Brahms, Beethoven en Bruch, maar ook van minder bekende grootheden als Rota, Tajcevic en Zemlinsky. Dit is de derde keer dat het Arcadië Trio Op Hodenpijl aandoet voor een concert en met reden; ze combineren kwaliteit met een prachtig repertoire. Elke derde zondag van de maand brengt Op Hodenpijl een klassiek concert. De fraaie akoestiek van de voormalige kerk draagt bij aan een 'oorstrelende' ervaring.

Het concert is ook te boeken inclusief een zondagsproeverij met hapjes uit het seizoen. Datum: zondag 17 maart. Tijd: 12.00. Prijs: € 16,50. Inclusief maaltijd: € 32,-. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). Er is een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten