Er waren talloze activiteiten bij Ipse de Bruggen.
Er waren talloze activiteiten bij Ipse de Bruggen. (Foto: )

Kijken bij Open Dag Ipse de Bruggen

Delft – De Open Dagen van Ipse de Bruggen zijn in de smaak gevallen. Honderden bezoekers hebben donderdag 14 maart en zaterdag 16 maart een bezoek gebracht aan één van de locaties in onder andere Delft en Nootdorp.

Op de verschillende locaties waren in het kader van de Week van Zorg en Welzijn tal van activiteiten georganiseerd. Zo konden kinderen bij dagbestedingslocatie De Ruimte in Delft ponyrijden en een theatervoorstelling bijwonen. Bij lunchcafé De Zoetelaar in Zoetermeer maakten de gasten zelf chocoladelolly's. Op Landgoed Crayenburch in Nootdorp waren onder meer het hoofdgebouw, het bewegingscentrum en Het Eiland geopend.Werkzoekenden hebben tijdens de Open Dag informatie gekregen over het werken met mensen met een verstandelijke beperking. De bezoekers werden getrakteerd op het overheerlijke broodje Varkentje eet appel, het winnende gerecht van Anouska van lunchcafé De Zoetelaar.

Ipse de Bruggen is met 5500 cliënten, 5500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Meer berichten