Foto:

Pijnackerse schrijft boek over gelukspiramide

Op woensdag 20 maart ´De Internationale Dag van het Geluk´ verschijnt van Amber Albarda (health coach/NLP-trainer) en Cathelijne Wildervanck (neuropsychologie expert/NLP-trainer) hun boek De Gelukspiramide voor een energiek leven zonder gezanik en gezeur. Hun missie heel Nederland stressvrij gelukkig.

Vorig jaar stond Nederland in de top 10 op plek 6 van gelukkigste land. Maar hoe kunnen we nu op plek 1 terechtkomen? Welke tools zou je als Nederlander moeten toepassen om écht stressvrij en gelukkig te worden? Want wie denkt dat je alleen gelukkig wordt van een goed betaalde baan, een groot huis en een mooie auto heeft het goed mis.

Amber en Cathelijne zijn twee veertigplussers, die door het dal van een burn-out moesten om een heleboel handige zaken te ontdekken. In de zoektocht naar de oplossing bekeken ze het ieder vanuit hun eigen vakgebied. Cathelijne vanuit de (neuro)psychologie en Amber vanuit haar voedingsachtergrond. Toen beide vakgebieden bij elkaar kwamen en het beste van elkaar integreerden, waren de resultaten spectaculair te noemen en was De Gelukspiramide geboren.

De Gelukspiramide helpt je in 6 stappen om je brein te (her)ontdekken, te resetten en je lijf een nieuwe energieboost te geven. Aan de hand van praktische oefeningen, makkelijk toepasbare kaasschaaftips (laagje voor laagje) en smakelijke geluksrecepten nemen ze je mee in hun kennis en ervaring. Vergeet de piramide van Maslow en Pavlov, ontdek de nieuwe piramide anno 2019!

Over Amber Albarda
Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is NLP-trainer, voedingscoach, moeder en toegewijd chocolade liefhebber. Ze is tevens oprichter en organisator van het jaarlijkse Better Health Event in de RAI Amsterdam en schrijft en presenteert met veel plezier over voeding, vitaliteit en de rol van voeding op ons welzijn.

Over Cathelijne Wildervanck
Cathelijne is al bijna vijftien jaar bezig met de invloeden van brein op lichaam en vice versa. Waar mensen al gauw denken het is nou eenmaal zo, neemt zij geen genoegen met heilige huisjes. En dus ontwikkelde ze een eigen aanpak voor onder andere ADHD (www.adhd-nederland.nl) maar bouwde ze ook een trainingsinstituut (www.1e-verdieping.nl) omdat ze gewoon zeker weet: heel veel mensen willen lekkerder in hun vel zitten maar weten niet hoe dat aan te pakken.

De Gelukspiramide is vanaf 20 maart verkrijgbaar in de boekhandel.

Meer berichten