Langer zelfstandig wonen in Midden-Delfland

Bijeenkomsten over Langer zelfstandig wonen voor inwoners van Midden-Delfland

Woensdagochtend 27 maart om 10.00 uur is er in de zaal van Windrecht 10a in Schipluiden een informatiebijeenkomst over langer zelfstandig wonen.

Denkt u weleens na over hoe u in de toekomst wilt wonen? Blijft u liever in uw vertrouwde omgeving of wilt u bijvoorbeeld verhuizen? Om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen is het belangrijk om goed en tijdig na te denken over wat u wilt en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn binnen uw huidige woning.

Een koopwoning kan te groot worden en wanneer uw huidige woning niet (meer) bij uw situatie past is huren een goede mogelijkheid.

Wilt u weten hoe u kunt inschrijven, bijvoorbeeld voor een seniorenwoning? Of wilt u weten wat er voor aanpassingsmogelijkheden er zijn in uw woning en hoe u dit moet regelen?

Wonen Midden-Delfland en ergotherapeute Wendy Dumay zullen u op 27 maart informeren over bovenstaande onderwerpen. Na de bijeenkomst zal er een klantmanager van de afdeling WMO Midden-Delfland aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door SWMD, de PCOB en de KBO. Inloop 09.30 uur, start 10.00 uur, toegang is gratis. Windrecht 10 a, 2636 JA Schipluiden.

Woont u in Den Hoorn en wilt u ook graag meer weten over deze onderwerpen? Op 3 april om 10.00 uur organiseren we deze bijeenkomst ook in de Kickerthoek, Prins Willem Alexanderhof 2 in Den Hoorn.

Meer berichten