Mark Rutte doet een muntje in de stembus van zijn favoriete band
Mark Rutte doet een muntje in de stembus van zijn favoriete band (Foto: Zepp Atzei)

Premier bezoekt eerste ronde Peter Tetteroo Bokaal

Onder het toeziend oog van Premier Mark Rutte is de eerste voorronde van de Peter Tetteroo Bokaal goed verlopen. De winnaar van deze eerste voorronde, de band the Arthurs, mocht ook op de steun van onze premier rekenen. Hiermee heeft de band een plek tijdens de finale op Westerpop, afgedwongen.

Delft - Voor de komende editie van de Peter Tetteroo Bokaal (Delftse popprijs ter stimulering van talent), heeft de commissie van de Peter Tetteroo Bokaal namens de organisatie van Westerpop 52 inzendingen uit de regio van Delft en omstreken, mogen beoordelen. Inmiddels zijn de volgende negen bands geselecteerd voor de voorronden van deze prestigieuze Delftse popprijs: The Arthurs, R-Vii, Y-Mara, Dads Amaryllo, Stumblin Home, Karvel, Sonorous, Code B en Tom Vrolijk The Lucky Spares

De laatste twee voorronden zullen plaatsvinden op 6 april en 20 april. De locatie is muziekcafé STECK in de binnenstad van Delft. De toegang is gratis. De Peter Tetteroo Bokaal is een onderdeel van Delfts bekendste popfestival, Westerpop. Het programma van de 28e editie van Westerpop dat dit jaar plaats gaat vinden op 19 en 20 juli, zal op de avond van de laatste voorronde op zaterdagavond 20 april, bekend worden gemaakt!

Op zaterdag 6 april zullen er concerten worden gegeven door: Dads Amaryllo (Rock), Stumblin Home (Punk) en Karvel (Stonerrock). De volgorde van spelen, moet nog worden bepaald, doormiddel van loting. Het publiek wordt in de gelegenheid gesteld tijdens de concerten, mee te stemmen. De winnaar van de avond, krijgt een podiumplek op de eerste dag van Westerpop in 2019 op vrijdag 19 juli!

Datum: Zaterdag 6 april

Aanvang 20:30 uur

Locatie: STECK, Kromstraat 25 in Delft

Toegang: Gratis

Meer berichten