Prinsenstadtoernooi schaakt Melkmeisje!

Wat is er mooier dan een ontluikende liefde? Vermeers Melkmeisje en het Prinsenstadweekendtoernooi van de Delftsche SchaakClub (DSC) sluiten elkaar in de armen. Dit is te zien aan het nieuwe beeldmerk van het toernooi, een remake van het schilderij van Delfts beroemde schilder. 

Delft - Het Prinsenstadtoernooi vindt plaats tijdens het paasweekend van 19 tot en met 21 april en staat alweer voor de 12e keer op de kalender. Door het stimuleren van toptalenten, vrouwenschaak en het organiseren van een aantal nevenactiviteiten verwacht DSC het toernooi nog meer elan te geven. De introductie van het nieuwe beeldmerk is hier een eerste uiting van.

Naast een nieuw beeldmerk kent het Prinsenstadtoernooi in de persoon van Anish Giri nu ook een Beschermheer. Met Anish aan haar zijde wil het Prinsenstadtoernooi zich niet alleen nog duidelijker profileren, maar ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door goede doelen te steunen.

Oud-winnaars van het Prinsenstadtoernooi zijn: FM Roger Meng (2018), IGM Erik van den Doel (2017, 2014, 2011, 2008), IGM Dimitri Reinderman (2016, 2010, 2009), IGM Martyn Kravtsiv (2015), IGM Erwin l'Ami (2013), IM Jordan Ivanov, (2012).

De sponsoren van het Prinsenstadtoernooi 2019 zijn: ING, Het Karrewiel, Marktpromotie Delft, Albert Heijn, Delftse Brouwers.

www.delftseschaaksite.nl

Meer berichten