Foto: marco de swart

Lidl Delft Griegstraat 100% rookvrijDELFT - Sinds vanochtend (woensdag 27 maart) 09.00 uur is de Lidl winkel in Delft open. De winkel aan de Griegstraat is de eerste supermarkt in Delft waar geen sigaretten en tabak wordt verkocht. Met deze stap draagt supermarktketen Lidl bij aan gezondere maatschappij en de beweging 'Op weg naar een Rookvrije Generatie'.

Supermarktketen Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten en tabak. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af. In nieuwe Lidl winkels worden al geen sigaretten meer verkocht. Lidl is ervan overtuigd en zich bewust van de verantwoordelijkheid dat ze kan bijdragen aan een rookvrije generatie. Dit doet Lidl door geen sigaretten meer aan te bieden aan onze klanten maar daarnaast ook hulp te bieden aan medewerkers die willen stoppen met roken.
Wethouder Schrederhof heeft vanochtend samen met Rutger Haandrikman van de Hartstichting, Lidl Delft rookvrij verklaard. Wethouder Schrederhof was zeer enthousiast over deze stap van Lidl en was aanwezig bij dit symbolische moment.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden