Pijnackerse LifeCoach geeft gratis masterclass


Cynthia Wesseling
Cynthia Wesseling (Foto: )

Pijnackerse LifeCoach geeft gratis masterclass

Pijnacker - In april geeft Cynthia Wesseling, Pijnackerse LifeCoach, de masterclass De Kracht Van Je Mindset. Tijdens deze masterclass leert ze je in een kleine 45 minuten weer de juiste prioriteiten stellen. Door het veranderen van perspectief laat ze je zien hoe jij jouw mindset krachtig en positief in kan zetten. De masterclass is online en is gratis op laptop, tablet of telefoon te volgen.

Begin dit jaar publiceerde het TNO (Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek)een rapport over Arbobalans. Conclusie: een toename in burn-outs. Oorzaken die werden genoemd zijn de stijgende eisen vanuit onze maatschappij en steeds minder ruimte voor onze persoonlijke behoeften.

Cynthia hoort deze klachten veel terug in haar praktijk. Ze richt zich als gediplomeerd lifecoach op mensen die vastlopen in hun relatie, opgebrand raken door onze 24 uurs maatschappij of mensen die langzaam tot de conclusie komen dat ze hun leven eigenlijk anders willen inrichten dan nu het geval is. Ze helpt mensen hun werk, liefde en leven aan te pakken. "Als het gaat om hoe jij grip krijgt op je leven denk dan aan de wijsheid van Einstein. Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg", aldus Cynthia. Cynthia helpt je oud gedrag stop te zetten en nieuwe acties te ondernemen waardoor je wel de doelen gaat bereiken die je voor ogen hebt. Voor data en meer informatie: www.miralifecoach.nl/gratis

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden