Tekno Event 18 mei 2019

Op 18 mei 2019 is het weer zover, de 14de editie van het Tekno Event! Tekno, producent van miniatuur vrachtwagens, opent wederom zijn deuren.

De Lier - Een uitje voor het hele gezin met een prachtige truckshow van ruim 80 vrachtwagens uit binnen en buitenland en entertainment voor jong en oud! Ieder jaar zijn er weer ruim 4.000 belangstellenden die afreizen naar het ''truck festival'' in De Lier.

Ook dit jaar is er een leuk programma samengesteld. Zo zijn er verschillende activiteiten waaronder een bandenwisselwedstrijd! Doet u mee? Misschien wordt u wel de grote winnaar van dit jaar!

De gemoedelijkheid onder de bezoekers tijdens het event staat garant voor een gezellig praatje of een leuk weerzien met een oude bekende. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht, met onder andere een springkussen, kleurplaten, schminken, grabbelton etc. Ook dit jaar wordt er weer gezorgd voor een hapje en drankje waarbij het terras en de bar weer het centrale middelpunt zal zijn.

Aan het einde van de middag is er zoals elk jaar weer de spectaculaire uitrijdparade van de trucks, een evenement dat u niet mag missen!

Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Waar: Tekno, Coldenhovelaan 8, 2678 PS De Lier
Entree: gratis
Parkeren: gratis
www.tekno.nl en www.teknoevent.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden