CultureClash met Delftse TVOH-ster Jet van der Steen

Op zaterdag 11 mei is de derde editie van CultureClash in Cultuurlab, een avond met muziek, theater, cabaret en alles op het grensvlak hiervan. Naast vernieuwende muziek van Squidzilla en Het Collectief SoundEscape treedt deze editie ook onze eigen Delftse Jet van der Steen op, afgelopen seizoen kandidaat bij The Voice of Holland.

Organisator Jo Creemers: 'Met CultureClash bieden we nieuw talent en vernieuwende acts een podium. Het is Cultuurlab ten top, want we zoeken de grensvlakken op van muziek, dans, cabaret en theater. De toegang is vrij, want we hebben de missie om iedereen in Delft en omgeving te laten genieten hiervan.'

Programma:
Om 20:00 Zaal open

Om 20:30 The Culture Capers met de voorstelling Eternity
Dit is de verse huis-theatergroep van Cultuurlab.
Eternity. Een welhaast alchemistisch experiment, deze creatie van 5 spelers en 1 bedenker. Is het dans? Muziektheater? Chemie? De antwoorden op je levensvragen moeten hier liggen, maar kun je zevinden, of blijf je juist zitten met nog veel meer vragen? Er ligt een sterke muzikale verbinding met het Collectief SoundEscape .


Om 20:50 Onze bloedeigen Delftse Jet van der Steen
(https://www.thevoiceofholland.com/teams/anouk/jetvandersteen)
Something Completely Different. Haar stem en optreden zullen je blijvend zacht maken.

Om 21:10 Het Collectief SoundEscape, met componiste Gerda Geertens en violiste Martine von Gleich. http://gegee.ggvision.com/allerlei/
Animaties, improvisaties en lichtshow en dat alles in een atonale mix die je aandacht geen enkel moment kan los laten.

Om 21:40 Cabaretier Lotte Velvet met een nieuwe show.
Lotte Velvet (1984) is dichter, theatermaker en psycholoog. In haar muzikale en vaak geëngageerde teksten laat zij zich inspireren door tegenstrijdigheid, door de kunsten, de zelfdestructieve kant van mensen en systemen, maar ook door het café om de hoek. Lotte zal vanavond voornamelijk nieuw materiaal ten gehore brengen.
Lotte was de publiekslieveling van Culture Clash Festival 1e editie.

Om 22:30 De Delftse band Squidzilla met een muzikale Space Odyssee.
Deze 4-koppige band onder leiding van Mark Kloeg brengt een serie eigenzinnige nummers, met een unieke sound. Zang, accordeon, slagwerk, gitaar. Een lust voor het oor, maar ook voor het oog! Drie kwartier is eigenlijk te kort voor deze band. Maar een avond duurt maar een avond.

Om 23.15 De eigen Huisband van het Cultuurlab pakt uit tot besluit.
Slagwerk, toetsenist, 3X voice, 3X gitaar. Totaal en meeslepend, maar ook gevoelig. Met een gevarieerd en bijzonder repertoire.
Om rond 0.30 Laatste ronde.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/2309905175895296/
Adres: Cultuurlab: Brabantse Turfmarkt 9, Delft , let op: ingang is aan de achterkant

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden