Win kaarten voor Oranjekoorts

Nog iets meer dan een week en dan is het zover: Oranjekoorts Koningsnacht. Haal je oranje outfit maar alvast van zolder, want deze jubileumeditie mag je niet missen. Er zijn meer artiesten geboekt dan ooit tevoren en al meer dan 80% van alle tickets zijn verkocht.

Delft - Vrijdag 26 april organiseren De Burgemeesters van 18.00 tot 00.00 uur Oranjekoorts Koningsnacht met het thema: Helemaal Goud. Ook dit jaar is er een spraakmakend programma samengesteld voor de vierduizend bezoekers. Eerder werd al verklapt dat Lange Frans, Jewelste, Die Verruckte Stunde (Radio 538), Dansado & de Feestneger, Delftsche Helden, Barry Badpak en Feestartiest Irvine op het podium staan, afgelopen week maakte de organisator nog meer namen bekend. Delftenaar Richie Lee, feestzanger Wesley Broens en dweilorkest De Flierefluiters maken de line-up compleet.

Voor meer informatie en tickets ga je naar www.oranjekoortsfestival.nl. Voor een kleine meerprijs bestel je op de website kaarten voor het verhoogde VIP-deck met uitzicht op het podium, een eigen ingang, bar en toilet, drankjes en Hollandse hapjes.

Win kaarten!

De hoeveelste editie van Oranjekoorts is dit? Stuur jouw antwoord naar info@oranjekoortsfestival.nl en maak kans op de vrijkaarten.

Meer berichten