Foto:

Klassiek met Bach, Dvorak en Kodaly Op Hodenpijl

Schipluiden - Trio Calliope wordt gevormd door violistes Sasha Mashina, Momoko Noguchien altviolist Timur Jakubov. De musici zijn verbonden aan het Residentie Orkest Den Haag.Daar lag ook de basis om zich samen muzikaal te uiten met maximale expressie. Een brandend verlangen om snaren met de juiste hoeveelheid energie in beweging te brengen. Ze brengen een repertoire van vroeg-barok tot hedendaags klassiek. Trio Calliope gaat de uitdaging aan om de unieke combinatie van twee violen en één altviool meer bekendheid te geven. Aanstaande zondag spelen ze een sprankelend programma met werken van o.a. Bach, Dvorák, Kodaly en Martinu.

Dirigent Marco Bons brengt elke 3e zondag van de maand nieuwe musici naar het voormalige kerkje van Op Hodenpijl in Schipluiden. De fraaie akoestiek maakt elk concert tot een oorstrelende ervaring.

Datum: zondag 21 april. Tijd: 12.00 uur. Prijs: € 16,50 (kinderen tot 12 jaar gratis). Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten