Sociale vaardigheidstraining
Sociale vaardigheidstraining

Coaching voor ouder & kind met de paarden van Stadsboerderij BuytenDelft.

Coachpraktijk ‘Van Nature’ is sinds maart dit jaar te vinden op de Stadsboerderij BuytenDelft. Gerdine Bres organiseert samen met haar collega’s coachingsessies en lessen over de omgang met het paard.

25 mei start de sociale vaardigheidstraining: 'Natuur Talenten' Kinderen van 6/7 tot 12 jaar gaan in twee of drietallen aan de slag met een thema zoals samenwerken, eigen ruimte of grenzen aangeven. Door de interactie met het paard en elkaar komen de kinderen op speelse wijze tot leren. Op deze manier kunnen kinderen al op jonge leeftijd stappen zetten in hun sociale -en emotionele ontwikkeling.

19 mei start een cursus: ‘P-aardig omgaan met paarden’. De leeftijd voor deze cursus is van 7 tot 12 jaar en er volgt nog een cursus vanaf 12 jaar. Door middel van educatie en praktijk leren de kinderen over de omgang met het paard vanuit gelijkwaardigheid, positiviteit en respect.

Op 1 mei is er een gratis demo in vrijheidsdressuur en info over ons aanbod.

Naast het cursusaanbod is er voor gezinnen een aanbod op maat. Voor kinderen of ouders individueel, als duo of met het hele gezin. In de omgang met het paard en elkaar zullen patronen zichtbaar worden en kan er geëxperimenteerd worden met nieuw gedrag.

Van Nature wil mensen in contact brengen met hun eigen natuur en daarbij zetten ze paarden in als leermeesters. Het is een bijzondere en zeer effectieve manier om tot ontwikkeling te komen, zowel voor kinderen als volwassenen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.vannature.net of volg Van Nature (Delft) op Facebook

Meer berichten