Foto: Vincent Basler

Grote opkomst op informatieavond Huis van Delft

Delft - Op maandag 15 april organiseerden Delft Village en de Projectorganisatie Nieuw Delft een informatieavond voor Huis van Delft naar aanleiding van de omgevingsvergunningaanvraag. De avond werd door ruim 100 mensen bezocht.  Op de avond kwamen aanwezigen  meer te weten over onder meer het definitieve uiterlijk van het gebouw (de buitenkant) en de bouwplanning en –logistiek.


Huis van Delft    
Inspirerende verhalen van oude en nieuwe pioniers uit Delft vormen het uitgangspunt voor Huis van Delft. Een innovatief en spraakmakend gebouw waarin de pioniers van Delft worden geëerd vanwege hun buitengewone prestaties op het gebied van ambacht, wetenschap, kunst, techniek en hightech innovatie.

Huis van Delft is een markant gebouw met een bijzondere architectuur en wordt dé entree van een unieke stad. Een plek waar geschiedenis, toekomst en techniek letterlijk in de etalage worden gezet. Een gebouw met circa 50 woningen op de verdiepingen aan de kant van de Coenderstraat, de  Houttuinen en het Bolwerk, met 2.000 m2 aan publieke functies aan de kant van de Westvest en een parkeergarage die ruimte biedt aan 41 auto's. Alles uitgevoerd met duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Wonen in Huis van Delft?
Heeft u een interesse in een woning in Huis van Delft? Dan kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde via www.huisvandelft.nl. Heeft u een vraag over Huis van Delft? Stuur dan een e-mail naar huisvandelft@tsbouwvastgoed.nl
 

Meer informatie
Huis van Delft is een project in Nieuw Delft. Wilt u meer weten over de plannen in dit nieuwe stadsdeel? Stuur dan een mail naar nieuwdelft@delft.nl, bel naar 015 - 260 261of volg ons op www.nieuwdelft.nl, Facebook, Twitter of Instagram.

Meer berichten