Netwerkconcept Bites & Business in Delft van start

Het netwerkconcept Bites Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, gaat in mei in Delft van start. De opzet is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen.

Delft - Bedenker van Bites Business is Marijke Krabbenbos, oprichter van de IdeaCompany. Marijke Krabbenbos:  "Sinds 2006 ben ik met veel plezier zelfstandig ondernemer. Ik ontmoet op allerlei netwerkbijeenkomsten leuke mensen. De gesprekken zijn op zo'n avond echter vaak kort en de meeste netwerkbijeenkomsten hebben één of meer sprekers op de agenda staan. Terwijl ik kom om te netwerken.  Het soort avond waar ik naar op zoek was, bleek niet te bestaan: gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werkgerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Middels de door Bites Business ontwikkelde enveloppenmethode wordt op zeer efficiënte wijze gebruik gemaakt van alle aanwezige denkkracht en contacten. Iedereen stelt een vraag en iedereen geeft antwoord op de vragen van de ander.  Ook de combinatie van zelfstandigen en vrouwen in loondienst blijkt niet gebruikelijk in het gangbare netwerkcircuit. Daarom heb ik Bites Business opgezet. Inmiddels bestaat het netwerk ruim 12 jaar en zijn er 28 vestigingen in heel Nederland."

Delft

In Delft start Bites Business onder leiding van Martine van den Bos, eigenaar van de Smaakboutique Delft. Martine van den Bos: "vanuit mijn beroepsmatige interesse voor eten, wijn en restaurants, het ondernemerschap en mijn behoefte om ondernemers verder te helpen is dit een logische stap. Bovendien is het een fijne manier om waardevol contact te maken. Je gaat aan tafel en er ontstaat vanzelf een gesprek. Tijdens het diner wordt van plek gewisseld zodat je meerdere mensen spreekt. Door de opzet ga je geïnspireerd weer naar huis".

Op donderdag 9 mei om 19.00 uur start het eerste netwerkdiner in de trattoria van Il Tartufo. Net verkozen tot ' Leukste restaurant gemeente Delft 2019'.  Op de website www.bitesenbusiness.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de agenda.

Meer berichten