Foto: unknown

Open Podium de Centrale

Delft - De laatste zondag van de maand 28 april vindt er bij de Centrale Delft de maandelijkse Open Podium middag plaats. Dit is tevens de voorlopig laatste en dus extra feestelijke van de hele serie.

De Centrale zoekt vooral creatieve vernieuwende kleine acts die groots qua impact zijn. Zondag 28 april hebben zich weer enkele leuke kleine acts aangemeld.

Er zijn 5 zeer uiteenlopende deelnemers die voor een absoluut fantastische slotmiddag gaan zorgen.

Wie komt kijken kan genieten van 2MeterPeter, Triplefun, Delftse Ed & friends, Morton en Kika. Siingersong writers en kleine formaties met repertoire dat varieert van Hollandstalig, meerstemmig tot worldpop.

Centrale aandacht bij de Centrale die middag is natuurlijk de vraag: zijn we fris op de day after door de K-day before?

Naast de aangemelde deelnemers vinden er bij het Open Podium altijd weer onverwachte verrassingen plaats die de middagen nog eens extra jus geven en is er misschien een gastoptreden.

Elke laatste zondag van de maand kunnen bezoekers genieten van verrassende acts, nieuw talent of doorgewinterde professionals die een unieke try-out hebben van iets wat al zo lang op de plank lag.

Iedereen kan de gelegenheid aanpakken om zich aan te melden voor een van komende maanden. Dit kan per mail naar: openpodium@decentraledelft.nl en vertel dan wat je wil gaan doen en hoe de act of band heet.

Een basis geluidvoorziening is aanwezig.

De Centrale Delft Open Podium, zondag 28 april om 14.00 uur. Deelname (aanmelding graag vooraf) en toegang gratis.

Meer berichten