Logo delftsepost.nl


Bulent Uysal van SuitHome.
Bulent Uysal van SuitHome.
Zakelijk nieuws

Strak in het pak met maatpak en eigen kledinglijn van SuitHome

DELFT - Kleren maken de man. Bulent Uysal, eigenaar van SuitHome weet dat als gaan ander. Hij heeft zijn eigen kledinglijn en maakt bovendien pakken op maat. Voor iedereen!

"Na 25 jaar in de kledingvermaak, heb ik in 2015 eindelijk mijn droom waar kunnen maken: Mijn eigen kledinglijn", vertelt hij. De lijn PoloPark wisselt om de maand. Bulent laat de kleding zelf maken in Turkije. "Ik ben dus niet afhankelijk van de fabriek. Binnen twee weken hangt er een nieuwe collectie in de rekken." Maar hij neemt zelf nog regelmatig plaats achter de naaimachine. "Natuurlijk, ik heb het mooiste vak ter wereld!"

December betekent voor SuitHome topdrukte. Het herenkostuum wordt weer veel gedragen. Bulent: "Onder jonge mannen is het dragen van een pak weer populair, bijvoorbeeld in het uitgaansleven. Een mooi getailleerd slim fit jasje en broek met een leuke sneaker eronder. Stoer en modern." En ook populair: "Een colbert en gilet dat je zonder broek koopt. Je draagt het op een stoere spijkerbroek of chino. Prachtig!" Helemaal van deze tijd is het colbert met overslag, een dubbele rij knopen. Bulent: "Met een skinny broek eronder en handgemaakte schoenen uit onze eigen collectie is het plaatje helemaal af."

Custom Made

Naast prachtige pakken uit de eigen collectie, heeft SuitHome ook custom made pakken. "Je kunt bij ons een kostuum op maat laten ontwerpen en maken. Helemaal naar je eigen postuur en smaak. Je kunt de mooiste stoffen, revers en voering uitkiezen", vertelt Bulent. Een maatpak is er al vanaf 499 euro. Wie laten er nu een maatpak maken? "Heel veel mannen!" zegt Bulent. "Gewone Delftenaren, mensen uit het bedrijfsleven. Maar ik kleed ook bekende Nederlanders. Voor mannen met een afwijkende maat is het een uitkomst. En uiteindelijk ben je niet meer kwijt dan voor een vermaakt confectiepak." Een maatpak betekent kwaliteit en aandacht. Zo maakt SuitHome 'full canvas' en 'half canvas' pakken. Hierbij wordt paardenhaar tussen de stof en voering van het jasje genaaid. Dit geeft stevigheid en zorgt ervoor dat het pak zich naar het lichaam vormt.

Smokings en rokkostuums, overhemden op maat, gratis broeken vermaken en garantie op kapotte ritsen en afgevallen knopen. Dit biedt SuitHome allemaal. En tot slot kunnen mannen ook 's avonds langskomen voor hun maatpak.        

SuitHome Molslaan 31 (015-3647434) en winkelcentrum De Hoven (015-7370534). Zie: suithome.nl en Facebook.

Reageer als eerste
Meer berichten