Prinsenhof
Prinsenhof (Foto: Antonio Teodosio)

Nieuwe Artists in the Spotlight in de Kunstsuper Delft

Delft - Marja Jansen-van Weerdhuizen en António Teodósio staan van 19 mei t/m 17 juli met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft.

Marja Jansen-van Weerdhuizen is een kunstenaar met een passie voor tassen en voor het hergebruik van materialen. Zij gebruikt hiervoor veelal rubber van tractorbanden, autogordels en fietsbanden. Met het recyclen van deze materialen kan zij haar creativiteit kwijt en er ontstaan unieke tassen. Er komt geen machine aan te pas.

Daarbij maakt Marja ook vaak gebruik van handvaten van kastjes, deurknopjes en leer afkomstig van leerstalen uit interieurzaken. Al het materiaal is hergebruikt.

De specifieke tassen van al deze gerecyclede materialen bewijzen hoe bijzonder en exclusief en ook hoe betaalbaar een tas kan zijn.

De Portugese architect en kunstschilder António Teodósio woont sinds 5 jaar met zijn gezin in Delft. Na zijn kunstopleiding in Portugal schilderde hij vooral met olieverf. In Delft is hij onder de indruk gekomen van de architectuur en de vele mooie Delftse gebouwen. Hij heeft zich toen gefocust op het maken van aquarellen.

Intussen heeft hij daarmee geëxposeerd op internationale tentoonstellingen in Portugal, Cyprus, Italië, Griekenland, Oostenrijk en ook in diverse galerieën in Nederland.

António heeft zich aangesloten bij Kunstsuper Delft en is met zijn prachtige werk nu te zien als Artist in the Spotlight.

Zondag 19 mei a.s. om 15.30 uur wordt de expositie geopend met een praatje, een hapje en een drankje.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Kunstsuper Delft

Sint Agathaplein 4

2611 HR Delft

www.kunstsuperdelft.nl

Meer berichten