Hortusdag 2019

Delft - Op 26 mei van 10.00 tot 17.00 uur is er weer de jaarlijkse Hortusdag in de Botanische Tuin. Het wordt weer een gezellige dag voor jong en oud. Kom genieten van de prachtige botanische tuin. Met de opening van de zomertentoonstelling 'Medicinale planten' en de nieuwe apothekerstuin. Met veel kinderactiviteiten zoals: bamboe bouwen, speurtocht, springkussen, de Kleine Hoveniers, schminken, enz. Maar ook een roofvogeldemonstratie, kruidenwandelingen, rondleidingen, demonstraties. Veel gezellige kramen van verenigingen, verkoop van bijzondere (kuip)planten en nog veel meer. Muzikale omlijsting door bandoneoniste Jacqueline Edeling.

Botanische Kunstmarkt

Een primeur! Tijdens de Hortusdag is er voor het eerst ook een Botanische Kunstmarkt in de tuin. 20 Kunstenaars tonen en verkopen hun door planten en bloemen geïnspireerde werken. In de theetuin kun je in 't groen genieten van thee met wat lekkers!

Toegang: Volwassenen: € 6,--. Kinderen 6 t/m 14 jaar en 65+ : € 3,--. Gratis voor houders van: Museumkaart, Delftpas, Rotterdampas, Tu-studenten en leden van Ver. 'Vrienden van de Delftse Botanische Tuin'. In samenwerking met: Vereniging van 'Vrienden van de Delftse Botanische Tuin' en GROEI&BLOEI

www.tudelft.nl/botanische-tuin

Meer berichten