Foto: Bob Bronshoff

Thomas Acda komt met solovoorstelling

Delft - Op donderdag 16 mei staat Thomas Acda met zijn langverwachte muzikale cabaretvoorstelling in Theater de Veste. Al sinds de beëindiging van het duo Acda en De Munnik in 2015 wilde Thomas Acda een solovoorstelling maken.

Het regisseren van twee films, het schrijven van een boek, het schrijven van liedteksten plus muziek voor de musical 'De Marathon' en het vervullen van de hoofdrol in de musical 'Fiddler on the roof' gingen voor. Nu komt Thomas eindelijk naar Delft met 'Motel'; een muzikale cabaretvoorstelling over hoe we met vallen en opstaan invulling aan het leven proberen te geven. Begeleid door gitarist David Middelhoff brengt hij verhalen en liedjes over liefde, vriendschap, dood, vallen en opstaan.

Het is een theateravond om naar uit te kijken, zo schreef de recensent van Het Parool: "De eerste solovoorstelling van Thomas Acda klinkt als een huis". De Volkskrant was ook enthousiast, gaf vier sterren en jubelde: "Thomas Acda overdondert solo met meesterlijke vertellingen en spetterende liedjes."

Voor meer informatie en het bestellen van tickets voor deze voorstelling op donderdagavond 16 mei bezoek de website van Theater de Veste: www.theaterdeveste.nl

Meer berichten