Internationale Keramiek Markt DELFT CERAMICA 2019

In het weekend van 20 en 21 juli 2019 vindt de 15e editie plaats van de Delftse Keramiek Dagen. De Delftse Keramiek Dagen is het evenement om Keramiek te ervaren in Delft of gewoon een gezellig dagje uit in Delft beleven.

Delft - In de pittoreske binnenstad van Delft is het tijdens de Delftse Keramiekdagen op de internationale keramiekmarkt Delft Ceramica genieten van het werk van ruim 60-70 keramisten uit heel Europa. Aan Delft Ceramica kunnen alleen kunstenaars deelnemen, die hun eigen werk presenteren. Ze tonen hun nieuwste werk en laten het publiek kennismaken met de nieuwste technieken en trends. Bezoekers kunnen een grote variatie aan kunstwerken verwachten, zoals organisch gevormd gebruikskeramiek, raku, (tuin)beelden,sieraden, potten en vazen, dieren, maskers.

Gegevens over de deelnemers aan Delft Ceramica 2019 en foto's van hun werk zijn te vinden op www.delftceramica.nl

De keramiekmarkt wordt gehouden op de Markt van Delft met haar sfeervolle terrassen tussen het historische stadhuis en de Nieuwe Kerk met de Koninklijke Grafkelders.

Delfies: maak je Delft Ceramica selfie. Bezoekerswedstrijd.

Keramiek vaartocht : Rederij Brands/cruise Delft, Koornmarkt 113 2611ED Delft. Tel: 015-2126385, E-mail: vaarplezier@rondvaartdelft.nl , Website: www.rondvaartdelft.nl

Keramiekwandelroute: VVV Delft

Het Vermeer Centrum: Het Vermeer Centrum Delft organiseert een tentoonstelling in het teken van 'het Melkmeisje' van Johannes Vermeer in keramiek. www.vermeerdelft.nl

Informatiestand DelftCeramica: op de Markt staat een informatiestand voor bezoekers.

www.delftceramica.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden