Dion the Great Magician
Dion the Great Magician (Foto: Delft Fringe Festival)

Beleef het Delft Fringe Festival met kinderen van 3 tot 10 jaar

Jonge kinderen welkom bij Delft Fringe Festival

Van 30 mei tot en met 10 juni vindt de negende editie van het Delft Fringe Festival plaats. Binnen het festival wordt steeds meer ingespeeld op het toenemende bezoek van kinderen en gezinnen aan het festival. Dit jaar kunnen zij daarom genieten van maar liefst acht verschillende theater en kleinkunst voortellingen van jonge makers. Daarnaast staan de familievoorstellingen voor het eerst sinds de start van het festival, naast de weekenden, óók op de woensdagmiddag op het programma!

Delft - Het Fringe 4 Kids programma is gericht op kinderen van 3 tot en met 10 jaar oud. Het Delft Fringe Festival is een mooie manier voor kinderen om laagdrempelig kennis te kunnen maken met theater en kleinkunst. Op deze leeftijd kunnen ze nog compleet mee gaan in de verbeelding en de magie van theater. Bij hen is de scheidslijn tussen werkelijkheid en fantasie nog dun. Daarom zijn kinderen een doelgroep waar het Delft Fringe Festival graag een aanbod voor op het programma zet!


Oók op woensdagmiddag

Op het programma van Fringe 4 Kids staan dit jaar acht verschillende voorstellingen. De theatergezelschappen spelen in totaal 48 keer tijdens 5 dagen (1, 2, 5, 8 9 juni) van het festival op 10 bijzondere locaties in de binnenstad van Delft. De primeur dit jaar is de woensdagmiddag! Niet eerder werden familievoorstellingen doordeweeks op het programma gezet, terwijl dit natuurlijk een perfect moment is voor ouders en kinderen om te genieten van een theatraal familie-uitje.


Op het programma

Kinderen kunnen zich laten betoveren tijdens de goochelshow van Dion The Great Magician, verkleed naar de sprookjesvoorstelling van Prins Zes van Hinke Hoeksma en mee zingen met liedjes tijdens de avonturen van Rosalinda. Of breng je een bezoek aan het poppenspel Oma Solo, de voorstelling van beste vriendjes Ezel en Leeuw voor de allerkleinsten, of zoek mee naar de nieuwe directeur voor de chocoladefabriek. Een extra bijzondere voorstelling is Astéria, dat geschikt is voor zowel horende als slechthorende en dove kinderen.


Fringe 4 Kids Tour

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de voorstellingen of laat je je graag verrassen? Dan kun je ook kiezen voor de Fringe 4 Kids Tour. Bezoek twee familievoorstellingen en volg tussendoor een speurtocht door de binnenstad met een officiële stadsgids. Inclusief drinken en een snoepje.


Kaartverkoop

Op de website www.delftfringefestival.nl/fringe4kids vind je het complete Fringe 4 Kids programma. Online lees je meer over de verschillende voorstellingen én kun je in aanloop naar het festival alvast online kaarten kopen voor de voorstellingen die je gaat bezoeken.


Over het Delft Fringe Festival

Het Delft Fringe Festival verandert Delft in verrassend meerdaags podium.Het is een toonaangevend festival waarin aanstormende talenten, oude zielen en vrije geesten zorgen voor cultureel kippenvel. Het diverse programma verbindt muzikanten, dansers, theatermakers en podiumkunstenaars met liefhebbers, levensgenieters, connaisseurs en ontdekkers. Zo staat de stad Delft in een ander (spot)licht.

Meer berichten