KunstKamer Delft mei 2019

De KunstKamer Delft is een zinnenprikkelende kunstbelevening voor de ware kunstliefhebber. Eigenlijk niet te missen. Het vindt twee keer per jaar plaats. De lente editie in het laatste weekend van mei en de herfst editie in het eerste weekend van november.

Delft - Hedendaagse kunst in een waar stadspaleis gelegen aan de oudste gracht van Delft, de Oude Delft. De KunstKamer Delft is een podium voor hedendaagse kunstenaars. Tijdens elke editie zijn er vijf tot zes kunstenaars die hun werk tonen. Het samenspel van de hedendaagse kunst in het decor van het 16de-eeuwse grachtenpand, zorgt voor een feeërieke belevenis welke uniek en elke keer weer anders is. 

Doordat de kunstenaars aanwezig zijn tijdens de tentoonstelling  zijn de gasten in de gelegenheid om de kunstenaars te leren kennen. De tentoonstelling wordt met zorg samengesteld en is van hoogstaande kwaliteit. Er is altijd een combinatie van verschillende kunstdisciplines te zien: beeldende kunst, keramiek, fotografie, sieraden, objecten en nog veel meer, zowel binnen als buiten. De variatie is groot en alle kunstwerken zijn tijdens het weekend te koop.

Oude Delft 210, is een Rijksmonument en met recht een ware parel aan de gracht. Het is voorzien van schitterende details zoals handgeschilderd behang, oude witjes, schouwornamenten en nog veel meer. De KunstKamer Delft is daarmee dan ook een feest, een traktatie voor de gasten en voor de organisatie. Een aanwinst voor Delft.

KunstKamer Delft is een samenwerking tussen Galerie Terra Delft, gevestigd op Nieuwstraat 7 in Delft, en de bewoners van Oude Delft 210. Beide locaties zijn op 25 + 26 mei vrij toegankelijk van 11 tot 19 uur.

Voor actuele data en informatie kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief via de website www.kunstkamerdelft.nl

Meer berichten