Logo delftsepost.nl


Een niet goed gebluste auto die bij bergingsbedrijf Vreugdenhil was gebracht, vatte weer vlam. (Foto: Marvin Hake/District8)
Een niet goed gebluste auto die bij bergingsbedrijf Vreugdenhil was gebracht, vatte weer vlam. (Foto: Marvin Hake/District8)
District8 Nieuws

District8 Nieuws: Jaarwisseling relatief rustig

DELFT - De fotografen van District8 zijn met oud en nieuw de hele nacht in touw geweest om de incidenten vast te leggen. Volgens Marvin Hake verliep de nacht dit jaar rustiger dan vorig jaar.

"Vorig jaar ging ik van melding naar melding. De hele nacht onderweg. Maar dit keer had ik de tijd om bij het vreugdevuur op het Koningsplein te staan en een oliebol te eten. Daar was het onwijs gezellig." De brandweer had een relatief rustige nacht, volgens Marvin Hake. Rond 24.00 uur bleef het drie kwartier stil in de meldkamer.

De brandweer moest wel een flink aantal keren uitrukken voor (ondergrondse) containerbranden. In de Colignystraat in Wippolder bijvoorbeeld. Bij de Oudraadtweg had een stel studenten het erg bont gemaakt. De brandweer moest eraan te pas komen om een stapel hout met fietsen te blussen.

Verder een bizar incident bij bij bergingsbedrijf Vreugdenhil in Den Hoorn. Marvin Hake: "Hier vatte een stel autowrakken vlam die eerder tijdens de jaarwisseling waren weggesleept omdat ze in de fik waren gestoken. Kennelijk heeft de brandweer een auto niet goed afgeblust en is het vuur weer opgelaaid. Met een nasmeulende auto gaat het dan snel."

Meer 112 nieuw uit Delft op www.district8.net

Reageer als eerste
Meer berichten