Pluim van de Arbeid voor Inloophuis Debora

De vrijwilligsters van Inloophuis Debora hebben de Pluim (een bedrag van 250 euro) meer dan verdiend. Je kunt er als (ex) kankerpatient zo binnenlopen voor een goed gesprek of een activiteit. Maar ook partners, gezinsleden en direct betrokkenen zijn er welkom.

Delft - Willy Tiekstra overhandigt bloemen en een cheque aan: Willie Driel, Lia Holierhoek en Margre Jas. Rond de 70 vrijwilligers zorgen ervoor dat er altijd iemand aanwezig is in het huis, heten je welkom met een kopje thee of koffie en begeleiden de activiteiten.

De activiteiten kunnen heel verschillend zijn. Van schilderen en dansen tot heerlijk ontspannen tijdens een Reiki sessie of een schoonheidsbehandeling. Sinds kort is er ook een maandelijks kinderprogramma Villa Debora, voor kinderen van 4-12 jaar oud.

Omdat de stichting afhankelijk is van donaties zijn er wel eens zorgen over de financiën. Toch lukt het haar om de toegang laagdrempelig te houden. Alleen voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage van de bezoekers gevraagd.

De PvdA is blij hen te kunnen steunen en hen een hart onder de riem te steken met hun mooie en zinvolle werk.

Wilt u meer weten over het Inloophuis neem een kijkje op hun website.

www.inloophuisdebora.nl

Meer berichten