Stiefmoedercafé Delft: 'De doe-het-zelf-retraite'

Delft - In 2013 is stiefmoedercoach Jeanette Hultzer haar unieke initiatief voor stiefmoeders gestart: zij heeft het Stiefmoedercafé geopend in Delft. Onder het genot van een kopje koffie, thee, of glaasje wijn, kun je in het 'café' op een ongedwongen manier kennismaken met andere stiefmoeders en ervaringen uitwisselen. Bovendien is er een gast, die stiefouder is en beroepsmatig iets te bieden heeft aan stiefmoeders, of er staat een bepaald thema centraal.

(Stief-)moeder Floor Gerritsma debuteerde onlangs met haar roman 'De doe-het-zelf-retraite', waarin hoofdpersoon Roos er een weekje alleen tussenuit gaat en zich even losweekt van al haar rollen… Hoe autobiografisch is deze roman? En wat kan Floor ons meegeven over de invulling van onze stiefmoederrol? Eerder schreef zij al columns over haar stiefmoederervaringen, die gebundeld uitgebracht zijn, onder de pseudoniem Danielle de Groene: 'Dat is mijn moeder niet!'. En daarmee was ze ook al te gast. Momenteel is Floor haar stiefmoederrol aan het ontvlechten en ook daarover wil zij wat met ons delen in deze juni-editie met thema: Zelfzorg.

Wanneer? Woensdagavond 5 juni van 20:00 – 21:30 uur. Inloop vanaf 19:45 uur.

Voor wie? Je hebt een relatie met een man (of vrouw) met kind(eren) uit een vorige relatie en hebt behoefte aan uitwisseling van jouw ervaringen, (h)erkenning, inspiratie en nieuwe inzichten.

Waarom? Over je gevoelens en ervaringen praten, blijkt in je naaste omgeving soms lastig en geeft zelden de gewenste reactie. Bij mede-stiefmoeders kun je makkelijker je ei kwijt en zul je begrip ervaren.

Waar? Koetlaan 80, 2625 KT Delft

Hoe? Voor € 17,50 (incl. BTW, koffie/thee/wijn en een hapje) bezoek je éénmalig het café.

Meld je aan via jeanette@hultzercoaching.nl

Meer informatie via http://www.stiefmoedercafe.nl

Meer berichten