Diner en rondleiding bloemenveld Op Hodenpijl

Schipluiden - Op 6 juni organiseert Op Hodenpijl een rondleiding en diner i.s.m. Veld & Vaas. Bloemenkwekerij en – atelier Veld & Vaas is gevestigd op het landgoed. De avond bestaat uit een veldtocht langs de levendige bloemenzee die groeit en bloeit op de naastgelegen akker. Aansluitend is er een maaltijd met gerechten van en met bloemen.

Op het veld dat direct naast de voormalige kerk van op Hodenpijl ligt, groeien de biologische bloemen die gebruikt worden in het bloemenatelier en verwerkt worden in exposities van Veld & Vaas. De bloemen worden ook gebruikt bij het bereiden van de gerechten van Op Hodenpijl. Op het veld groeien zogenaamde slowflowers, biologisch en op volle grond. Gezien alle consternatie rond de teruggang van het aantal insecten, een mooi moment om kennis te maken met een wereld waarin planten en insecten samenwerken om de mooiste kunstwerkjes van onze natuur te creëren; de bloem!

Tijdens de rondleiding leer je meer over het veld en de bloemen die hierop groeien. Kortom; je ervaart de levendigheid van de kwekerij. Na de rondleiding serveren we een voorgerecht & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Natuurlijk gemaakt met en van de bloemen op de bloemenakker.

Datum: donderdag 6 juni. Tijd: 17.30 uur. Rondleiding en maaltijd: € 32,- Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten