Zomeravondconcert door Ensemble Cordevento in 't Woudt

't Woudt - Op zaterdag 22 juni a.s. om 20.00 uur geeft Ensemble Cordevento een 'Zomeravondconcert in het kerkje van 't Woudt'. Cordevento (Cord'&Vento) bestaat uit de internationaal gevierde musici Erik Bosgraaf (blokfluit), Izhar Elias (gitaar) en Alessandro Pianu (klavecimbel). Voor dit Franse programma heeft Cordevento twee bijzondere barokspecialisten uitgenodigd, gambist Robert Smith en Israel Golani op theorbe. 

Cordevento is opgericht om Barokke kunstmuziek en de 'popmuziek' van de 17e eeuw

nieuw leven in te blazen. Deze muziek, die zich vaak op het breukvlak van de populaire muziek en de kunstmuziek bevindt, nodigt uit om het notenbeeld te overstijgen en spirit in de muziek te vinden. Deze frisse benadering heeft wereldwijd zijn vruchten afgeworpen. Cordevento speelt in de belangrijkste Europese concertzalen en oude muziek festivals zoals het Konzerthaus Wenen, Concertgebouw Amsterdam, Konzerthaus Berlijn, Birmingham City Hall en het Holland Festival Oude Muziek Utrecht.

Het prachtige 'Woudtse' programma 'Plainte' vermeldt Franse parels uit de barokmuziek met werken van Pierre-Danican Philidor, Marin Marais, Jean-Henri d'Anglebert, Michel Pignolet de Montéclair, Louis-Antoine Dornel e.a.

Kaarten kunnen vooraf gereserveerd worden via www.concertentwoudt.nl. De gereserveerde kaarten kunnen vanaf 19.00 uur, op de avond van het concert, opgehaald worden in de hal van de kerk. De toegangsprijs voor dit avondconcert is € 20,- inclusief een drankje in koffiehuis 'De Hooiberg'.

Voor meer informatie:
Comité Concerten 't Woudt

Contactpersoon Albert Moerman

06 22183927

info@concertentwoudt.nl

Meer berichten