Inspirerende avond met internetjezuïet in Delft

Delft - Even niet tweeten, mailen of instagrammen, maar een paar uur rust om na te denken. Dat kan zondag 16 juni in de Zuiderkerk in Delft. De Vlaamse jezuïet en internetpastor Nikolaas Sintobin leidt dan een inspirerende avond die Pulse Events organiseert.

Sintobin is ervan overtuigd dat stilte helpt om dichter bij God te komen. Onder het motto 'Leren lezen in je hart' geeft hij een inkijkje in de Ignatiaanse spiritualiteit. Die is vernoemd naar de Spaanse geestelijke Ignatius van Loyola, de stichter van de Jezuïetenorde. Geïnspireerd door zijn ideeën en oefeningen laat Sintobin ervaren hoe de vijf eeuwen oude wijsheid van de religieuze orde ons kan helpen in het leven van nu.

Momenten van gebed en meditatie worden afgewisseld door muzikale intermezzo's. Ook is er tijd voor gesprek en ruimte om de tips en suggesties van de jezuïet in praktijk te brengen.

Sintobin onderhoudt websites, zoals gewijderuimte.org en verderkijken.org. Hij was advocaat, maar besloot in 1989 zijn carrière op te geven en jezuïet te worden.

De avond begint om 20.00 uur en is in het gebouw van evangeliegemeente Morgenstond aan het Achterom 46. Van harte welkom!

Meer berichten